torsdag 29. oktober 2009

"This is a changing day in your life"

Jeg liker Dr. Phil. Phillern, som jeg kaller han, er en godklump. Han sier ting som ”You got to start getting exited about your life again”, også kaster folk seg ned på bakken foran han og kysser skoene hans (noe jeg har full forståelse for). Jeg får inntrykk av at han har en spesiell og sterk appell til kvinner, gjerne enslige, som ikke helt føler at de mestrer hverdagen - tjohei, der har man jo meg jo…

Det er noe med han. En glød, en vilje til å spre nyttig fagkunnskap utover den utvitende befolkning - for å hjelpe dem å forstå hva livet egentlig består i. Det er ikke så rent sjelden han åpner øynene mine for viktige realiteter. I forrige uke sa han for eksempel noe jeg aldri kommer til å glemme; ”you got to remember to breath in as many times as you breath out”. Phillern er den eneste som tør å sitte alvorlig i en stol på tv og si slike ting. Han er den eneste som forstår at det ofte er de mest åpenbare tingene som trenger å bli sagt høyt, og det står det respekt av. Han får CRED fra meg.

Når sant skal sies har han vært gjennom en god del de siste årene, stakkars. Beskyldningene har stått i kø; om utroskap, seksuell trakassering, skilsmisse, uprofesjonalitet, og mangel på legelisens.

http://www.seher.no/825386/dr-phil-saksokes-for-seksuell-trakassering
http://www.seher.no/791787/dr-phil-tatt-for-utroskap
http://www.seher.no/778359/drphil-kastet-paa-dor
http://www.seher.no/414181/la-seg-flat
http://www.bloggernews.net/113435


Men, de kan si hva de vil. Du feier all tvil om din godhet, og evne til å faktisk hjelpe mennesker i nød, under teppet med ditt fantastiske tv-show. Jeg stoler på tv-ruta. Jeg stoler på sjarmen du utstråler. This is the real deal. Jeg vil alltid være din fan. Noen sier at hele showet ditt består i at de hjelpetrengende forteller hver sin historie, og gjerne krangler litt seg imellom. Noen anklager deg for at du egentlig ikke hjelper dem i det hele tatt, men bare sier noen ”visdomsord” på slutten av hvert program. Til det sier jeg: Drit og dra. Phillern er en klok, klok mann som vet at ei velformulert og velplassert setning can make all the difference in the world! Det han kommer med er Genialt (med stor ”G” ja). Så, elsker du Dr. Phil? La meg høre et høyt HELL YEAH! ;)

”I´m you biggest fan, I´ll follow you until you love me..”












Pretty in pink

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar