lørdag 31. januar 2009

Dikt, filming, og diverse

"Lørdagen er best"
"Lørdagen er den dagen jeg smiler mest"
"Den gir så mye glede"
"og fjerner all vrede"
"og når sola i tillegg er fremme"
"er sure miner bare å glemme"

Ja, det er jeg som har laget diktet over. Kanskje jeg rett og slett bare skal droppe ut av skolen og bli poet med det samme? Kanskje meninga med livet faktisk er å skrive middelmådige dikt på rim med ekte følelser og entusiasme? Det skal faen ikke forundre meg.

Nå er vi ferdig å filme filmen. På tirsdag filma vi alle minibankscenene - og de er det rimelig mange av; Keyvan (som er "Studenten") gikk inn i banken. Keyvan gikk ut av banken. Keyvan gikk inn i banken. Keyvan gikk ut av banken. Keyvan gikk inn i banken. Keyvan tok ut penger. Skjermen viste hvor mye penger Keyvan hadde til disposisjon. Keyvan var superhappy. Keyvan var skuffet. Keyvan var sint og lei seg. Etterpå filma vi de to vinmonopolscenene. Når vi redigerer så blir det hele forhåpentligvis forståelig..hehe.

På onsdagskvelden filma vi ei scene på rokken, og etterpå blei jeg og Solveig med på den ukentlige onsdagsquizen. Min mangel på alkoholtørst og begges trøtthet og Yatziabstinenser gjorde at vi stakk før vi fikk vite fasiten og poengsummen til gruppa vår. La oss bare si det slik at vi ikke hadde særlig store forhåpninger om å vinne. Men, helt siden da har spørsmål tjue plaget meg; "Hvilken dame, som er 85 år nå , sang Voi, voi?" Jeg følte jeg hadde det på tunga (?), men det beste jeg kom opp med var Wenche Myhre. Og lets face it; She´s not 85! Jeg skal huske på å google hvem det var etter at jeg har skrevet ferdig bloggen.

Tordagen begynte ikke særlig bra - jeg forsov meg. Vi hadde planlagt at vi skulle møtes hjemme hos meg klokka ti, for så å kjøre nedover til Spinneriet ("kjøpesenteret") sammen, og filme der. Jeg våkna rimelig brutalt og uventet av Solveigs heftlige banking på døra mi, og stemmen hennes som sa; "klokka er ti nå Hege". Og visst faen var den ikke det gitt. Jeg nærmest rulla ut av senga og slengte på meg klærne. Jeg så ut som et dass. Trøtt i trynet og uten sminke; the hard truth. Men, dette var likevel dagen hvor jeg skulle co-star med Keyvan i vår herlige film. Jeg skulle være "Venn" som spurte "Studenten" om han ble med på rokken for å spise. Det tok over en og en halv time og få det sånn ca. brukbart. Høy latter, glemming av replikker, titting rett inn i kameraet, sinne og frustrasjon er noe av det jeg presterte før den tid. Jeg er rett og slett en forferdelig dårlig skuespiller. Senere på dagen filma vi to scener på Kiwi, og noen hjemme hos Keyvan (heldigvis uten meg foran kameraet). Det kan her legges til at det for nysgjerrige naboer med raske konklusjoner nok kunne se litt suspekt ut når Keyvan rigget opp kameraet midt i stua, for så å trekke for absolutt alle gardinene. Men, nå er vi altså ferdig å filme:) Neste uke står redigering for tur, og det gruer jeg meg til for det er nok et drittarbeid.

I går rydda og vaska jeg hele rommet mitt. Det var veldig godt å få det gjort, for det trengtes virkelig!:) Jeg var så godt i gang at jeg likegodt rydda og vaska resten av kåken i samme slengen. Det er lite som slår å møte helgen med rein bolig. Litt senere på kvelden dro jeg, Camilla og Ingvild på Viva Volda og spiste roomie-middag:) Stikkord; Meget god men på grensen til kald kebab og stygg farge på veggene. Resten av kvelden ble tilbrakt i senga med sjokolade.

Vi har selvfølgelig spilt en del Yatzi også siden sist. Jeg har vunnet litt og tapt en del ganger, også fikk jeg og Solveig Yatzi på første kast, rett etter hverandre. Dette resulterte i veiving med armene og "vi er tilbake"-roping:)

Hittil har det faktisk vært ei alkoholfri helg (what??), og jeg tenkte egentlig at den skulle fortsette slik. Godt med ei pause i alkoholstrømmen.

Sånn helt tilslutt må jeg få lov til å uttrykke min frustrasjon over Allers-reklama på tv. Du vet den der; "Det er fortsatt lov å kose seg". Dette utsagnet i seg selv er flott og meget positivt ladet, men jeg må få lov til å si at det mister sin positivitet helt når den blir etterfulgt av en bladforside av typen; "Slank deg 12 kilo på to uker - helt naturlig". Er det virkelig fortsatt lov å kose seg?! hm?

Vel, vel...adjø for now:)

Sidenote; Drømte forresten ganske marerittaktig i natt. Alle i klassen var ferdig med filmingen og det var på tide å vise fram resultatet. Når vår film ble vist lo alle sammen høyt og diskuterte hvordan det var mulig å lage en så utrolig dårlig film. Etterpå trakk Carl oss alvorlig til side og fortalte at vi burde skjønt at dette så absolutt ikke holdt mål. Vi fikk streng beskjed om å begynne helt på nytt igjen, og hvis det ble like dårlig andre gangen kunne vi se langt etter å få ståkarakter i mid115. *grøss*. Jeg skjønner ikke helt hvor den drømmen kom fra, for jeg er rimelig fornøyd med resultatet vårt. Heldigvis har jeg aldri vært særlig sanndrømt da:)

søndag 25. januar 2009

Mer Yatzi, cider, og sol

Merker meg at denne bloggen har utviklet seg til å bli en real oppdateringsblogg. Det er egentlig helt greit, siden det tross alt ikke skjer så mye fra dag til dag.

Egentlig har denne uka vært ganske tåkete og uklar grunnet sterk Yatzirus. Fritiden har ukritisk blitt fylt opp med dette herlige, og sterkt vanedannende, spillet. Hvem skulle tro at å kaste fem terninger om og om igjen kunne være så til de grader tilfredsstillende? Ikke jeg. Jeg hadde en utrolig Yatziflaks tidlig i uka, men den dalte ned og krasja hard, for å si det sånn. Plutselig syntes ikke terningene det var noe stas og gjøre Hege glad lenger, og resultatet ble frustrasjon, sinne, og tristhet. Men, jeg satser på å komme sterkere tilbake. Her må det legges til at jeg og Solveig har funnet ut at Yatzi også funker i fylla klokka halv tre på natta (iallefall til en viss grad). Solveig fikk Yatzi og greier..ikke verst:)

Ellers så har vi begynt å produsere film på skolen. Gøy. Vi er delt inn i grupper på tre og fire, også skal vi lage en film på maks fem minutter om et så og si valgfritt emne. Jeg er på gruppe med Lene, Keyvan og Solveig, og det er kjekt. Filmen vår handler i grove trekk om studenters uvettige pengebruk og evige venting på neste stipend. Det fancye navnet på filmen er "Studenten":) Har bare skrevet et lite manus så langt, men i morgen begynner filminga. Det blir spennende, sikkert litt frustrerende, og ikke minst fantastisk. Etter ei uke med filming er det redigering, og etter redigering står vi forhåpentligvis med en fiks ferdig film.

Som en forbredelse til film-laginga har vi den siste uka hatt mange (og ikke minst lange) forelesninger om film. Har sett mange filmklipp, der vi har fokusert på ulike kameravinkler, uttrykksmåter og diverse. Det har igrunnen vært greit nok, men på fredagsmorgenen meldte søvnmangelen og utmattelsen seg for fult, og jeg endte med å forsove meg/skulke forelesningene. Kjipt, for det var visst ganske så interessante ting som skjedde akkurat den dagen (selvfølgelig), men jeg satser på at det ikke skjer igjen.

På fredagen var jeg på vorspiel hos Keyvan sammen med Solveig, Sofie, og Alexandra. Fikk i meg en del cider der, før turen gikk til Rokken og stand-up show med Zahid Ali (kjent fra Rikets røst), og to andre jeg aldri har sett før. Jeg stod fremst ved scena, og fikk med meg det meste. Men, showet i seg selv var ikke så veldig bra synes jeg. Altså, det var helt greit, men ikke veldig bra. Jeg smilte en del, og humret ganske mye også, men noen høy og langvarig latter fikk de ikke utav meg. Jeg synes igrunnen stand-up gjør seg best på engelsk. Faktisk.

Cecilie inviterte meg på innflytningsfesten til henne og samboeren på lørdagen:) Formen var ikke helt på topp, men jeg kjøpte med meg en liten innflytningsgave og dro. Ciderne var selvfølgelig også da på plass i sekken, men det er begrensa hvor mye cider man faktisk greier å drikke på ei helg altså, så fikk i meg bare en og en halv. Greit egentlig - cider er jævlig søtt. Jeg ble der til halv tolv tida tror jeg, før jeg bestemte meg for at det absolutt ikke var en Rokkendag. Men, det var veldig koselig hjemme hos Cecilie og Trond da, så dit må jeg dra på besøk igjen:) De er trivelige mennesker som jeg blir glad av å være rundt.

Sola har ellers vist seg i Volda:) Jeg visste ikke at den eksisterte her forutenom på sommeren, men det gjør den visst. Sol fra så og si blå himmel har vi faktisk opplevd et par ganger i det siste, og i dag tok det helt av; Strålende sol fra blå og HELT skyfri himmel - lovely! Jeg håper dypt og inderlig at vi får slike dager fremover, og at regnet uteblir. Får så utrolig godt humør av det, og alt går liksom lett som en lek:)

Men nok pjatt. snakkes igjen. adios amigos.

lørdag 17. januar 2009

Sviende Yatzi-nederlag og mer alkoholinntak

Nå er det lørdag. Jeg liker lørdager. Men hva har skjedd siden sist? Vel, nå skal jeg vrenge hjernen å prøve og komme på akkurat det.

Æsj, jeg liker ikke mid115 altså. Egentlig er det vel for tidlig og trekke denne dystre konklusjonen, men jeg føler det på meg at jeg ikke liker det. Skulle så gjerne vært foruten og heller bare hatt teori, for meg og praktisk arbeid = på kanten til det latterlige. Men, men. Vi har altså hatt mid115 denne uka, med forelesning om lyd og lydøvinger. Kjedelig som få ting kan være. Lett som ei flis, men kjedelig.

Men, nå kommer høydepunktet i denne bloggen; Yatzyspilling med høyt konkurranseinstinkt og minimal uttelling for visse ("visse" would be me). Det begynte greit nok - Camilla kjøpte Yatzy. Camilla og marit spilte Yatzi. Solveig og Hege bestemte seg for å bli med på nevnte Yatzyspill (dette var det første feilgrepet). Solveig vant (jeg ble smågretten, men klappet solidarisk). Så i neste spill skjedde det utenkelige; Hege fikk Yatzi (som den eneste). Gleden var optimal. Skriking og hyling forekom. Jeg ble rød i trynet, og litt svett. Jeg spurte hvem som var den nye Yatzikongen og innstruerte alle til å rope "Hege" tre ganger høyt i kor (noe de for så vidt ikke ville gjøre). Jeg ropte entusiastisk at dette var, I quote - "A major burn to all of you" og "et stort slap in tha face". For nå hadde jeg jo vunnet, selv om ingen hadde hatt troen på meg. Jeg ble fortalt at jeg tok gleden på forskudd, fordi man tross alt måtte legge sammen poengsummene først. Men, jeg ga faen. Jeg var sikker i min sak. Jeg burde ikke ha gitt faen. Noen minutter etterpå sier Camilla nemlig det utenkelige, at "Solveig vant faen meg uansett" - uten å få Yatzi i det hele tatt. Sekundene etterpå var preget av vantro, og jeg tror jeg på et punkt uttalte at det trodde jeg ikke noe på. Men, det var sant. Smertelig sant. Jeg hadde jo til og med rukket og dikte en liten seierssang for å hedre meg selv. Håning ventet meg. Håning og høy latter. Nå skulle de iallefall ikke få høre sangen min tenkte jeg bittert, mens jeg stod å betraktet det knallrøde trynet mitt, og de blodskutte øynene mine, i speilet. Vel, jeg kommer aldri til å synge sangen, it would hurt to much, men jeg kan skrive den ned;

"Hege, Hege, Hege!" (alle i kor)
"Hun har vunnet"
"Og derfor livets lykke funnet"
"Hun trenger intet mer"
Nå bare smiler hun og ler"
"Hurra, hurra, hurra!" (alle i kor)

Bortsett fra denne pinlige og bitre erfaringa, har jeg rukket å drikke en del cider denne uka. Først litt på onsdagen fordi det var quiz på Rokken, og deretter i går når det var vorspiel hos Keyvan/Keyman/Keyvana. Det var koselig, og her er det jeg husker; Masse folk og lite sitteplasser, kald vind, do, utdanningsprat, røyking, noen som klatra opp til verandainngangen i stedet for å bruke hovedinngangen, og holding av Michaels alkohol til stadighet. Hadde det festlig jeg altså, og rakk akkurat å drikke opp ciderne mine før alle stakk ned til Lukestar-konserten - noe jeg ikke gadd. Siden Keyvan er en kjær nabo, var veien hjem kort. Der ventet Ingvild, og vi satte på en film (men jeg sovna etter knappe ti minutter). Camilla har vært i Ålesund med Silje og Marit siden i går, men hun kommer hjem i dag - og det liker jeg:)

Forest Gump på tv i kveld, og maksimal sløving. Godt:D talast..

søndag 11. januar 2009

Ålesund, fyll, og avslapning

Ja, da var det søndag da gitt. Greit nok. Gikk inn på fonter i går å fikk vite at mandagsforelesninga i mid115 har blitt utsatt til torsdagen, så det betyr forlenget helg.

Det har vært ei fin helg. Ei fin-fin helg. Den begynte med at jeg ikke trodde at det ble Ålesundtur på fredagen, men så ble det Ålesundstur likevel:) Solveig ble i form, og vi dro med ti på tre bussen. Klokka ni var vi tilbake i Voldaville igjen, men i mellomtida hadde vi greid å gjøre litt av hvert; Hege og Solveig kjøpte seg plaster på apoteket, av typen vannfast. Solveig kjøpte seg sko. Solveig kjøpte seg topper. Solveig kjøpte seg bukse. Hege knakk et bussete (på tide å ta et hint kanskje?). Hege kjøpte sitronsprit på polet. Hege og Solveig kjøpte hårstrikk og maskara. Hege og solveig spiste fæl mat på McDonalds, etter å ha vurdert å heller spise på Bigbite, og stått noen minutter i kø på Peppes. Hege og Solveig røykte, og snakket om hvor teit og underholdende "Date my mom" er. Hege sov på bussen hjemover.

Etter turen dro man hjemom litt, før man i halv ellevetiden kom seg bort til Kine på vors. Der var stemningen allerede på topp, og vi kom ganske fort etter Solveig og jeg også. Det var en festlig kveld. Her er det jeg husker; George Bush, røyking, red hot chillipeppers, do, mange trapper, misting av plaster hele tiden, kortspill, og fliring. Ble ikke bakfull i går heller, så det var toppen av kransekaken.

Gårsdagen tilbrakte man for det meste i sengen sammen med Harry Potter (oi, den formuleringen var på kanten). Vi så også på "Gilmore Girls", og "Torpedo". Kjellan og Marit var på besøk. Mengder med kjeks, potetgull, og pizza - Æsj.

I dag har jeg rydda - jeg er flink:) Drømte forresten i natt at jeg og camilla var i New York sammen med Peder Morset folkehøgskole. Vi hadde med oss Ulla, og mistet henne selvfølgelig fordi vi ikke hadde med kattebur. Også prøvde vi å få oss billetter til å se "The late show". Ble så skuffa over at det bare var en drøm...æsj igjen...

Det regner. Blæh. Har vært på hydro og kjøpt cookies. Faen ta meg altså!

Har ellers blitt hekta på LA ink, Miami ink, og Riannas "live your life". Sånn kan det gå.

Håper du har hatt en like fin helg som meg:)

fredag 9. januar 2009

Forelesning, Solveig, og Drittvær

Heisann hoppsann. Hadde første medievitenskap112-forelesning i dag fra kvart over ni til elleve. Jeg var flink student og noterte flittig. Ulikt meg. Var ikke så veldig interessant egentlig, offentlighet og demokrati..blæh. Men, nå er det over, og nå er det helg, og jeg er helvetes trøtt! Stod opp halv sju i dag fordi jeg skulle dusje, finne ut hva jeg skulle ha på meg, og spise frokost. Jeg gadd ikke dusje i går kveld, og angra bittert når klokka ringte så altfor tidlig. Faen ta latskapen.

Solveig er tilbake i Volda. Vi markerte anledningen med en aldri så liten røykerunde. Vi skulle kanskje til Ålesund i dag for en aldri så liten shopping, men Solveig føler seg ikke helt i form, så vi tar det nok igjen en annen dag tenker jeg:) Jeg foreslo at vi skulle ta "eg elskar Volda" tatoveringer mens vi først var der, men merkelig nok så var ikke Solveig helt up for it. I kveld skal jeg kanskje til Kine i klassen og innta akkurat passe mengde alkohol (det vil si; full, men ikke dritings). Det kan jo bli både interessant og gøy. En stund siden jeg har vært påvirka nå.
Ser ellers fram til ei lat helg uten stress og mas. Det er utrolig vanskelig å komme inn i "gjørenoefornuftig" modus igjen etter ferien gitt...kanskje jeg faktisk aldri har vært i det moduset? hmm...en tankevekker.

Nå skal jeg spise scampi, pasta, og lakse salaten jeg laga i går, for nå rumler det godt i magen gitt. Det kjennes faktisk ut som den brenner. Det ble nemlig ikke frokost i dag - kjipt men sant.

DRITTVÆR!

And on that note....bye.

onsdag 7. januar 2009

Legesenter, mer snø, og eksamensglede

I dag har jeg vært på legesenteret. Skulle egentlig i går, men det ble ikke på grunn av litt skole kombinert med litt latskap. Men, i dag trosset jeg altså vær og vind, og dro ned dit med taxi. For fytti som det snør! Snør og snør. Og i natt er det meldt masse regn, så da kan man jo bare tenke seg til at føret blir helt fantastisk i morgen. Jeg har gjennomskuet snøen denne jula. Den eksisterer kun for å irritere meg. For å gi meg noe å bryne meg på. Snøen kan bite meg i ræva. Men ja, unnskyld avsporingen. Jeg dro til legesenteret i dag, og fikk en lege til å se på betennelsen. Han mente i bunn og grunn at den kom til å gå over av seg selv hvis jeg begynte å rense det, og skifte plaster ofte. Håper han har rett.

Ellers så fikk jeg vite i går at jeg stod på eksamen:) Med et nødskrik selvfølgelig, men det holder for meg. Jeg fikk E (for Ekstremt bra - som hilde sa). Gjett om mamma er stolt? Hehe. Bare godt at jeg slipper å ta den på nytt, slik jeg trodde.

Resten av dagen er avsatt til å lage middag, se på tv, kanskje lese litt pensum (stort kanskje), og kanskje henge litt med Anne Berit som nå er tilbake i Volda. Gleder meg til Solveig kommer tilbake på torsdagen også, for nå er det lenge siden jeg har røyka fem røyk på rad:)

Kanskje oppdatering kommer senere, kanskje ikke. Ciao.

Oppdatering; scampi, stekt ris og grønnsaker til middag. That 70´s show på tv. litt men bare bittelitt pensumlesing. Trivelig besøk av Anne Berit. Ingvild er tilbake - koselig. Mammaen til Ingvild lager djevelsk gode coockies. Lalletid snarlig.

tirsdag 6. januar 2009

Trøtt, litt stolt, og middels gretten

Jeg sitter på skolen. Jeg er trøtt, litt stolt, og middels gretten. Trøttheten kommer av at jeg måtte stå opp klokka sju i dag. Eller, jeg måtte vel egentlig ikke stå opp klokka sju, men hvis jeg skulle greie å spise en lang, sunn og variert frokost, så måtte jeg det. Og det greide jeg - det er der stoltheten kommer inn. Plana framover er å prøve å stå opp til en fast tid hver dag, og spise frokost før man drar på skolen. Det er på tide å ta et oppgjør med den uregelmessige og usunne spisinga, eller i allefall gjøre et forsøk. Derfor skal vi ha fiskesuppe til middag i dag, fantastisk! (liten ironisk undertone plasseres her).

Vel, jeg kom på skolen bare for å oppdage at jeg så og si var den eneste. Klokka kvart over ni begynte jeg å ane ugler i mosen fordi ingen kjente fjes hadde dukket opp enda. Merkelig var det også at de som allede hadde sittet på store BK en stund, ikke så ut til å ha planer om å bevege seg vekk. Jeg rullet inn på bibloteket og sjekket fronter for den tiende gangen det siste døgnet. Det viste seg at det såvisst hadde kommet en ny beskjed der om at vi ikke begynte før kvart over ti. Lovely! (sterk ironisk undertone plasseres her). Hvordan den beskjeden greide å unslippe meg er et stort mysterium. Anyways; det var den ekstra ventetiden som gjorde meg litt gretten. Og jeg ble enda litt mer gretten når det visste seg at vi ikke var velkommen på store BK kvart over ti heller, fordi noen påstod at de hadde booket rommet fram til klokka tolv. Da rullet man i en helvetes fart opp til vårt nye tilholdssted; Aasenbygget. Der fikk man vite at de som hadde nektet oss å bruke store BK hadde tatt feil, og at det faktisk var slik at det var VI som hadde rett på rommet. Akk ja. Vi gadd ikke røre på oss en gang til (luckily), så vi ble sittende på et lite rom, og fikk en halvtimes innføring i hva vi hovedsaklig skal lære i MEV112. Det var egentlig IKKE noe vits i å møte opp, men gjort er gjort:)

Etter den lille innføringen dro jeg på bokhandelen for å prøve å skaffe litt books. Fikk tak i tre, og mangler to som de ikke har fått inn enda. skrev meg opp på liste med telefonnummer, sånn at de ringer meg når de kommer inn. Fikk uansett svidd av nærmere 1200 kr. på bøker, permer, kalenderbok, og notatbøker - så jeg er fornøyd med det. Fant ut at vi skal bruke noen av de bøkene vi brukte i fjor. Jeg som trodde jeg var ferdig med dem. Fikk forresten også vite at sensuren til MEV111-eksamen er rett rundt hjørnet. Jeg satser på stryk, men krysser likevel fingrene for en E.

Nå sitter jeg på biblioteket og venter på Camilla. Hun er ferdig klokka ett, og jeg venter fordi det frister minimalt og dra ut i det helvetes slapseværet. For nå regner det nemlig. Gleder meg ellers til Frustrerte Fruer i kveld, for det liker jeg:)

Har forresten kjøpt meg både "Muleum" og "Mørkemannen" (den nye til Unni Lindell). Solveig skrøt så vakkert av "Muleum" (håper jeg skriver det rett) at jeg tenkte jeg skulle give it a go:) Erlend Loe er jo fantastisk! Også har jeg jo blitt hekta på Unni etter "Honningfellen". Jeg er med andre ord i lesemodus om dagen. Da er det bare å håpe på at lesegleden også smitter over til pensumlesinga....jadda!

mandag 5. januar 2009

Kulde, utestegning, og gjenoppstått betennelse

Etter en lang biltur i går (som for det meste ble tilbrakt i drømmeland), er man nå tilbake i Volda. Gleden over nevnte tilbakekomst er dog moderat. Det er nemlig snø i Volda også, og som om det ikke er nok, er det også veldig kaldt. Og da mener jeg VELDIG kaldt. Leiligheten bærer preg av det -vi har enda ikke greid å få akseptabel temperatur her inne. Jeg lå faktisk med bukse og ullgenser i natt.

Jeg hadde gledet meg endel til å se rommet mitt igjen. Ha på rent sengetøy og slenge meg på senga mi, pakke ut alt, kose meg foran pcen min. Vel, det har seg slik at når Hege gleder seg til noe, er sjansen for at det hun gleder seg til faktisk skjer minimal. For det hadde jo vært noen her inne i ferien da, og låst alle hybeldørene. Til og med den hybeldøren som stod ulåst fordi beboeren har mistet nøkkelen sin, og ikke fått somlet seg til å skaffe seg en ny. Beboren er meg. Først kom det enorme sinnet over at de hadde låst døra uten å tenke på at noen faktisk er for late til å skaffe seg ny nøkkel, deretter kom skuffelsen over meg selv fordi jeg hadde vært for lat til å skaffe meg ny nøkkel. Anyways; Det var søndag i går, så vaktmesteren hadde så elskverdig slått av begge mobiltelefonene sine:). Jeg sov altså på rommet til Camilla i natt.

Camilla har faktisk skoledag fra 8 til 16 i dag - det er hardt! Så jeg sitter her alene nå, med en gryende følelse av at jeg faktisk ikke begynner på skolen før den 11. januar. Jaja, da har jeg i så fall ei uke til fri, og det gjør ingenting at jeg ikke får tilbringt den i Kr, for nå er jeg lei av Kr. Jeg kan jo bruke fritiden her til å skaffe meg ny nøkkel, og dra på legevakta for eksempel.

For jeg må jo på legevakta selvfølgelig! Den døde betennelsen har gjenoppstått - Just my luck. Er egentlig på min siste Pencilindag i dag, så at den ikke har blitt tatt knekken på, skjønner jeg ikke. Blir sur og gretten, og begynner å se for meg at jeg faktisk må åpne såret på nytt. Sorg og vemmelse. Har fått time i morgen klokken 14, så jeg antar at jeg får klarhet da. Vært endel hos lege og sykehus i ferien ja. Ikke kult.

Nå skal jeg ut å røyke og reflektere over livet.

Oppdatering; Ringte akkurat og fortalte en meget lite fornøyd vaktmester at jeg hadde mista nøkkelen min og trengte at han kom og låste meg inn. Han kom hit meget raskt, og nå er jeg inne:) glede og lykke. Men, jeg må skaffe meg ny nøkkel i morgen. Må, må, må!

Ny oppdatering; Begynner visst med Medievitenskap i morgen. Den forlengede ferien gikk dermed i dass. Sur og gretten. Kvart over ni skal man liksom greie å møte opp. Lykke til Hege.

torsdag 1. januar 2009

Snø og nytt år

Nå har snøen kommet. Bare synd for den at den ikke er velkommen lenger. Men kanskje den liker og ikke være velkommen, kanskje den liker å irritere. Den irriterer meg. Den ligger der og ødelegger framkommeligheten. Den burde skamme seg!

Første blogginnlegg i 2009. Nytt år - nye muligheter til å drite seg ut og ha middels suksess. Jeg liker det. Var på garasjen sammen med Hilde i går. Hun skulle på jobb klokka halv åtte i dag tidlig, og jeg går på pecilin fortsatt, derav ingen drikking på oss. Vi så ti minutter av "Mamma mia" (sing along version of course), før vi satte på "Batman" i stedet og koste oss med å se den i sakte film. Thats right. Vi spiste selvfølgelig også, for det hører med. Kake og sjokolademousse (store mengder). Jeg koste meg.

Kanskje på tide å reflektere over året som har vært;
- Leif egil
- Slampetilværelse i Trondheim
- Uforglemmelig New York tur
- Nytt forsøk på skolegang i Volda
- Lite pensumlesing
- Endel fylleangst

2009 blir nok ikke så veldig annerledes kjenner jeg meg selv rett, men jeg har et ørlite håp om å greie å henge med litt mer på skolen. Det genstår å se.

Skal hente Camilla på fergekaia om et lite kvarter:) Hun blir her til den fjerde - da tar vi med oss pikkpakket og reiser nedover til Volda igjen. Det blir godt det også. Savner hybelen litt. Begynner på skolen igjen den femte tror jeg, men er litt usikker grunnet SINNSSYKT dårlig informasjonsformidling fra skolens side...!

Tok forresten stingene i hånda i går, og det gikk greit. Det lekker ikke gul væske fra såret lenger. Glede. Men, det er et stygt arr da. Det er ikke til å komme fra. Er ferdig med "Honningfellen" også. Trist.